Wallstickers – den nye måde at dekorere dit hjem på

Wallstickers lyder umiddelbart som et forstørret klistermærke, altså noget der burde tilhøre et 5-årigt barn. Og det er det i princippet også – altså, et forstørret klistermærke. Men det er bestemt ikke kun for børn. Flere og flere vælger at tage del i denne trend, som består i, at dekorere sine vægge med flotte ”klistermærker”, som er lette at sætte op, og lige så lette at tage ned igen. Det sparer dig en masse tid og besvær med at skulle måle op og bore huller i væggen til billeder og deres kroge, og de er samtidigt ikke vildt dyre – så du har råd til at kunne skifte dem ud, lige så tosset som du lyster. Det er en fin, midlertidig form for dekoration, og de kan enten fungere som hovedkunstværk i din stue, eller som små, mindre stykker af kunst i dit soveværelse, i køkkenet eller entreen.

Hvem bruger wallstickers?

Wallstickers fås i alle mulige forskellige former, størrelser og stilarter, og der er derfor med garanti noget at finde for alle, hvad enten det er til dekoration af hyggehjørnet i stuen, teenage værelset, eller det tomme stykke væg i køkkenet. Det kan være alt fra billeder, så du undgår at skulle sætte det i ramme, til verdenskort, til citater og andet. Især verdenskort, i alle afskygninger, er populært hos de yngre personer: et verdenskort på væggen vil minde dig om, at verden ligger for dine fødder, og at der er så mange nye steder du ikke har set. Det vil holde dig motiveret til at rejse, og du kan endda sætte små post-its op på de lande/byer du har været i, og dermed holde styr på alle de steder du har besøgt – eller sætte andre farvede post-its op på de steder du stadig mangler at besøge.

Måske tænker du, at der skal et inspirerende citat op på din væg, men at et håndtegnet ét af slagsen minder alt for meget om dine teenage-år på gymnasiet, og at du desuden ikke er super skrap til at male. Så er det her, du kan kigge på, om det citat du ønsker kan fås som wallsticker. Ved at vælge at sætte citatet op på denne måde, undgår du selv at skulle bakse alt for meget med det, og desuden skal du ikke til at male væggen over igen, hvis du bliver træt af det, eller skal flytte fordi du bor til leje.