Styrk din virksomheds evne til at analysere data

Styrk din virksomheds evne til at analysere data

Efterhånden er det sådan at man ikke kan drive virksomhed – lige gyldigt hvilken form – uden at have noget med data at gøre. Data er et vidt begreb, der dækker over informationer. Enhver virksomhed modtager hver dag tonsvis af informationer via både kunder, leverandører, samarbejdspartnere, medarbejdere og så videre. Hvad sker der med al denne data? Men vigtigst af alt: Hvad skal der ske med alt det data?

 

Svaret finder du i din virksomheds evne til at behandle og analysere data.

Derfor har din virksomhed brug for evnen til at forstå data

Data er en sjov størrelse, da det dækker over mange forskellige informationer. Det er de informationer, du bruger når du udskriver fakturaer, sender tilbud ud eller laver lønsedler til dine medarbejdere. Det er også de informationer du bruger, når du reserverer et mødelokale eller ordner bogholderiet.

Alle disse forskellige data er hver og for sig komplet ubrugelige, hvis ikke der er forståelse for hvordan man læser informationer ud af dem. Det er netop det som databehandling betyder – og det er netop derfor at det er så vigtigt at have muligheden for at kunne databehandle som virksomhed.

 

Det skaber mange muligheder hos virksomheder selv at kunne fortage dataanalyser, da det forsimpler mange ellers besværlige processor. Det gør det blandt andet nemmere at markedsføre, holde styr på regnskabet, målrette reklame eller at administrere medarbejdere.

Forstå data og -behandling ved hjælp af et kursus

Da man ikke er født med en forståelse for et begreb som data, kan det derfor virke rigtig forvirrende med al den snak om informationer. At forstå data er en tillært evne, ligesom det at lægge tal sammen. Det kræver derfor også øvelse at kunne forstå data og databehandling for at kunne bruge det i virksomhedssammenhænge.

 

Der er derfor rigtig mange der har været glade for at tage et kursus i et af de teknologiske programmer der kan bruges til at implementere data i en virksomhed. Et af disse redskaber er Excel Microsofts Business Intelligence (BI) værktøjet Power Pivot, som kan bruges til netop at foretage databehandling og -analyse.

 

Tag et kursus i et program som dette, og få hurtigere en klarere forståelse for databehandling, dataanalyse og hvad du kan få ud af det som virksomhed. Tag et kursus i netop Power Pivot hos 4d i København, og lær hvordan du kan implementere denne teknologi og dataanalyse i din virksomhed.