Styrk din holdning med en holdningsvest

Styrk din holdning med en holdningsvest

En god holdning med rank ryg er meget vigtigt, hvis du vil have succes i livet. Nogle mennesker kan også bryde dette mønster, men generelt er det folk med en ret ryg og en rank holdning, der har mest succes.

Det skyldes et universelt signal: Igennem hele dyreriget står en ret ryg og en rank holdning for autoritet og magt. Det gælder selv for firebenede dyr.

Se lige på hunden. Når den vil gøre indtryk på en underhund, vil den stå rank, med løftet hale og hoved. Underhunden derimod vil krumme ryggen, bøje hovedet og trække halen ind.

Hvilken slags hund vil du helst være?

Det kan være svært at holde ryggen rank

Det er faktisk ret anstrengende at holde ryggen rank over længere tid. Blandt overklassen har det altid været et vigtigt emne. De unge blev trænet fra barnesben til at rette ryggen og bevare en god holdning, under alle omstændigheder.

Og det kræver en del træning. Alle kan rette ryggen med en bevidst anstrengelse. Men at bibeholde en rank holdning time efter time kræver træning og udholdenhed. Nogle gange er det helt umuligt.

Så har du måske brug for hjælpemidler. En holdningsvest vil aflaste rygmusklerne og hjælpe dig med at holde ryggen rank.

Vær opmærksom på at en holdningsvest er et hjælpemiddel. Vesten kan ikke løse det underliggende problem, at din rygmuskulatur ikke er trænet nok.

Træning er vejen til en god holdning

Brug en holdningsvest til at bevare den gode holdning. Men det er vigtigt at du også træner ryggen. Ellers bliver din rygmuskulatur faktisk svagere, hvis du bruger en holdningsvest over længere tid. Der findes nogle rigtig gode motionsformer og træningssystemer der vil give dig en stærk ryg og en god holdning.

De bedste er Tai Chi, Yoga og Pilates. Ved at træne regelmæssig vil din holdning blive bedre. Din ryg bliver rank og ret og du får mere udholdenhed.

Så kan du nøjes med at bruge en holdningsvest i de situationer hvor det er vigtigst. Til møder for eksempel. Ved møder er det afgørende vigtigt at du står stærkt og overbevisende og udstråler autoritet. Det ville være fatalt, hvis ryggen falder sammen under et vigtigt møde. Her giver en holdningsvest rigtig god mening. Den er usynlig, men korrigerer løbende din holdning og forhindrer at ryggen falder sammen.

Leder du efter en gave til ham?

Det er mest mænd der har problemer med at holde ryggen ret. En holdningsvest er derfor en udmærket gaveide til ham.

Eller hvad med noget sexlegetøj? Mænd er jo kun drenge der er blevet lidt ældre. Og alle drenge elsker legetøj, det ændrer sig aldrig.

Men sexlegetøj er ikke kun for sjov. Det kan være en vigtig ingrediens til et godt forhold. Mange forhold bukker under når sexlivet bliver kedeligt. Vi mennesker er nu engang skruet sammen sådan, at alt der gentages bliver kedeligt med tiden.

Sexlegetøj kan få gnisten tilbage i et partnerskab. Både for ham og for hende.