Skab den perfekte julestemning omkring din med en julesweater

Skab den perfekte julestemning omkring din med en julesweater

Temperaturerne er begyndt at falde. Træerne har mistet sine blade – nu begynder julen at nærme sig! Synes du også, at julen bare er den allerbedste tid på året? Den står på julehygge med familien, varm kakao, god mad og en masse hyggelig julestemning.

Du har gået og pyntet op i mange år. I har lavet pakkeleg, juleaktiviteter og en masse andet sjov? Har du lagt mærke til, at de i mange amerikanske julefilm altid har en julesweater på? Man skal jo helst lave julen ekstraordinær og uforglemmelig hvert eneste år, måske sweateren med julestemningen kan blive essentiel?

Du har måske undret dig lidt over konceptet, men tænk lidt over det – den der sweater gør altså et eller andet magisk, så den trækker julestemningen op på et højere niveau. Når familie og venner ser dig med en fin sweater på i julens farver, vil de ikke kunne andet end at smile. Julen er glædens tid, og man må sige, at en sweater med julemotiver sætter samtaler i gang og spreder glæde.

Julesweater med blinkende lys

Ikke nok med, at man kan få de lækreste julesweaters med fede julemotiver, så kan man rent faktisk også få nogle med lys i. Se, det er ægte julestemning! Forestil din en sweater i julens røde farve, med snefnug og et sejt rensdyr med blinkende lys i geviret! Det er da for cool. Lysene på sådan en smart trøje er typisk LED-lys.

Den enkle julesweater

Er du til det lidt mere enkle, så findes der også lækre, bløde julesweaters. De er typisk i en af julens mest fremtrædende farver, rød, grøn eller blå, og så med et smart julemotiv. Det kunne være en snemand, en nisse, et rensdyr, eller måske noget helt fjerde. Uanset om du vælger en julesweater med eller uden lys, så kan du være helt sikker på, at folk lægger mærke til dig. Er der ikke allerede en fest i gang, så starter du den.

Julesweater til mænd, kvinder og børn

Har du en kæreste, så kan det være at han/hun er med på ideen. Der findes sweaters i julens ånd, til både mænd og kvinder, så frygt ej, hvis i gerne vil være et matchende par. Har i børn, der vil være med på dillen, så kan de også fås til børn.

Børn ved ikke noget sjovere end at klæde sig ud, så de vil helt sikkert have en fest, allerede i det øjeblik, de tager sin juletrøjen på. Den kan også være en rigtig fin gave til om morgenen den 24. december. Så får barnet lige en forsmag på, at nu er det altså juleaften, og så skal der hoppes i festtøjet. Den kan også nemt bruges til kalendergave, så barnet kan få lov at vise den frem i skolen i løbet af julemåneden.

Julekort til familien fra nær og fjern

En ting, som trøjer med julemotiver bliver brugt meget til, ud over selve festlighederne, er til julekort. Rigtig mange familier har tradition for at få taget årets jule portrætfoto. Et sådan portræt vil blive helt fuldendt, hvis alle familiemedlemmer har hver sin julesweater på. Det gør billedet meget autentisk og giver det en helt unik og hyggelig stemning, som er fantastisk at kigge tilbage på.

Pift dir julelook endnu mere op

Har du ikke fået nok julestemning i en julesweater, så kan du pifte den op med noget ekstra tilbehør. De kan eksempelvis være en LED-kæde, en nissehue med lys i, eller andet sjovt, som bare er at køre den helt ud. Se meget mere om julesweaters og andre sjove julesager hos Julesweaterbutikken.