Renovering af badeværelse København

Renovering af badeværelse i lejlighed i København

Som nyt – badeværelse blev renoveret

 

Vi har netop købt en lejlighed i en ældre boligblok i København. Lejligheden skal fungere som studielejlighed for vores ældste datter, der lige er begyndt på studiet til markedsføringsøkonom. Vi har tre døtre, så når hun er færdig eller skal videre i uddannelsessystemet, så er det meningen, at den næstyngste skal tage over og så videre.

Vi syntes derfor, at det var rimeligt, at investere i nyt eller renoveret badeværelse, og derfor søgte vi på renovering af badeværelse København i håb om at finde nogle, der kunne påtage sig opgaven – uden at det kostede en krig.

Vi endte med at vælge virksomheden NemBad, der er specialister i at renovere eksisterende badeværelse.

Pris på renovering af badeværelse i København

Renovering af badeværelse København

De fleste er vist klar over, at prisen på renovering af badeværelse i København kan variere meget og måske især i København.

Derfor var det en ekstra god service, at NemBad har en prisberegner, som hurtigt udregnede prisen på vores nye – gamle badeværelse.

Vi tastede blot vores ønsker ind i systemet, og så kom prisen frem. Det gav os en fornemmelse af, hvad vi måtte finde i budgettet. Det er et overslag, men i vores tilfælde holdt det. Det var vi rigtig glade for.

Badeværelse renoveres

 

NemBad kom herefter hurtigt med et rigtigt tilbud, og snart var de i gang med renovering af badeværelset. De har været i København i en årrække, så de er godt kendt med den ældre bygningsmasse i byen.

De har desuden en række samarbejdspartnere, der står for VVS arbejdet, malerarbejdet, el arbejdet og så videre.

NemBad koordinerer det samlede arbejde, og for os betød det, at vi kun skulle rette henvendelse et sted, hvilket gjorde det meget lettere for os. Vi følte os trygge.

Total renovering af badeværelse i København

 

Vi havde fra starten sat os for, at vi slet ikke ville have et nyt badeværelse i lejligheden i København. Men renoveringen skulle være så omfattende, at man ikke ville opdage, at vores badeværelse er renoveret. Gæster må gerne tro, at badeværelset er nyt.

NemBad havde fra starten fuld forståelse for vores ønsker, og de prøvede på intet tidspunkt at forhandle sig frem til, at vi skulle have nyt. De sagde faktisk, at mange gør som os, og det, synes de, er fornuftigt.

Det er helt sikkert, vi vil buge NemBad næste gang. Eller et andet af deres søsterfirmaer, der er placeret på samme adresse i Hvidovre.