Øg dine vinderchancer radikalt

Øg dine vinderchancer radikalt

I december måned er der traditionen tro fyldt med spændende præmier for millioner af kroner du kan vinde uden selv at betale en enkelt øre for lodder.

Det som du i stedet betaler med er dine oplysninger, det kan f.eks. Være din e-mail eller dit telefonnummer. Det skyldes at reglerne i Danmark er skruet sådan sammen at du først skal give tilladelse før en virksomhed må kontakte dig via e-mail eller telefon.

Denne tilladelse kan du afgive ved at deltage i en eller anden form for konkurrence. I december måned skal virksomhederne ud og sælge deres produkter. Det er kort sagt højtid for den slags og lejligheden byder sig, når de får muligheden for at lave en spændende julekalender for deres potentielle kunder.

Et eksempel på en sådan er Q8 julekalender. Her kan man vinde brændstof til en værdi af 10.000 kr. Ved at tilmelde sig deres konkurrence. Den fungerer så på den måde at du hver dag frem til jul kan gå ind på deres hjemmeside og deltage i en spændende lodtrækning om fede præmier. Hver dag du deltager får du desuden et lod i trækningen af hovedpræmien som var på 10.000 kr.

Jeg har selv deltaget i langt de fleste kampagner og jeg vandt 5 gange i løbet af december. Det var ikke de helt store præmier, det kunne det have været. Til gengæld havde de en værdi af ca. 1000 kr./stk, så jeg tjente altså godt og vel 4-5000 kr. Ekstra i december efter at have solgt mine præmier (Da jeg ikke selv kunne bruge dem til noget særligt).

Når du deltager i Q8 julekalender, så accepterer du samtidigt at modtage markedsføringsmateriale fra dem på e-mail. Det kan f.eks. Være hvis de har oprettet en ny kundeklub som det kunne være attraktivt for dig at være med i.

Man behøver sådan set ikke at være heldig. Det er ren matematik det hele. Tag antallet af præmier og divider ud på antallet af deltagere, så har du hvad din chance er for at vinde. Du kan jo ikke rigtig hverken øge antallet af præmier i en konkurrence eller bestemme hvor mange andre der skal være med.

Til gengæld er du jo selv herre over hvor lang tid og hvor mange forskellige slags du selv vil deltage i når det kommer til stykket. Jo flere du deltager i, jo større chance er der for at vinde.

Det kan være du er pensioneret eller på efterløn. Eller måske er du imellem jobs i december måned og ved ikke hvad du skal bruge din ekstra tid til.

Så kan du jo tage og deltage i nogle julekalendere som f.eks. Q8 julekalender og på den måde potentielt skabe dig en ekstra skattefri indtægt der ikke skal trækkes fra i din indkomst og som ikke trækker fra i dine dagpenge.

Der er rigeligt med præmier at vinde og masser af mulighed for deltagelse. Du vælger helt selv hvor mange kræfter du lægger i det.