Min erfaring med julegaver fra Crocca

Min erfaring med julegaver fra Crocca

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er på tide at overveje, hvad du vil give dine ansatte i julegave. Mange virksomheder i Danmark vælger at glæde deres ansatte med julegaver. På den måde viser du dine medarbejdere, at du værdsætter deres indsats.

Dette blogindlæg er skrevet for at give dig inspiration til julegaver til dine ansatte. For andet år i træk har jeg tænkt mig at klare julegaveindkøbet til mine ansatte online. Jeg køber julegaverne på Crocca.dk, som jeg kun har haft gode oplevelser med. Læs videre om min oplevelse på Crocca’s webshop med personlige julegaver til mine ansatte.

Julegaver til mine ansatte

Jeg elsker at glæde andre med gaver, og mine ansatte er ingen undtagelse. Jeg synes, det er vigtigt at vise dem, at de er værdsatte. Det gør jeg for eksempel med en lækker julegave. Crocca.dk har et godt udvalg af lækkerier såsom chokolade, vin og gaveæsker.

Jeg har en mindre virksomhed med otte ansatte, som jeg ikke ville overleve uden. De hjælper mig med alt det, jeg aldrig kunne nå i hverdagen. Men også med ting, jeg ikke ved meget om – og som ikke er min ekspertise. Derfor er det også vigtigt for mig at anerkende deres arbejde.

Sidste år skulle jeg købe otte julegaver – og for at sikre, at ingen følte sig snydt eller glemt, valgte jeg at købe samme gave. Jeg købt Crocca’s Gin og Tonic-pakke, som indeholder fire forskellige gin og seks tonicvand. Der er ingredienser til op til 40 drinks, og pakken indeholder også en gin og tonic-guide. Om det er mænd eller kvinder, er lækre drinks et sikkert hit – specielt til jul.

I år har jeg bestilt et flot kvadratisk skærebræt fra Crocca.dk. Det er ternet i mørkt/lyst træ, som danner en form for illusion. 2020 har været et lidt specielt år for mange, så glæder jeg mig til at vise min taknemmelighed til mine medarbejdere med en julegave.

Gør julegaverne personlige med Crocca.dk

Da jeg bestilte på Crocca.dk, kom varerne efter et par dage. Jeg var ude i god tid, så jeg havde gin og tonic-pakkerne gemt væk på mit kontor. Jeg havde svært ved at vente med at give dem gaverne. Ugen inden jul fik de deres julegaver. Deres reaktioner forsikrede mig i, at jeg vil fortsætte med at købe julegaver til dem. Eftersom Covid-19 har resulteret i et hårdt år for mange, har jeg været nødsaget til at budgettere anderledes. Men julegaverne vil aldrig blev nedprioriteret, fordi jeg føler, at det er en vigtig del af personalepleje.

Er du i tvivl om, hvad du vil give dine ansatte i julegave? Jeg vil anbefale, at du tager et kig på Crocca’s webshop, hvor de har en hel side med julegaver til ansatte. Der kan du selv vælge, hvilke gaver, du vil give. Du vælger blot julegaven på webshoppen, og bestiller det antal, du vil have. Alt efter dit budget, har de en lækker gin og tonic-pakke, vin, skærebræt i god kvalitet og en masse andet. Du behøver selvfølgelig ikke at vælge præcis fra den side – du kan også købe andre produkter fra webshoppen, hvis du hellere vil give andet i julegave.