Massage kan hjælpe med vægttab?

Ja, det lyder måske lidt underligt, men ikke desto mindre så er det altså hvad jeg lige har læst. I mit hoved giver det måske ikke lige så meget mening, men der er åbenbart flere undersøgelser der har vist, at en god gang kropsmassage efter en omgang træning. Nu er jeg ikke lige nogen ekspert her på dette område, så jeg vil foreslå at I læser om vægttab med massage og alternativ behandling her. Det er et af de steder, hvor jeg har læst om dette, og istedet for bare at fortælle jer, hvad de har skrevet, så kan I vel lige så godt læse det der. Så ved I også, at det ikke bare er gas jeg sidder og lukker ud.

Fodbold træning

Nu er jeg så heldig at jeg har en del ekstra kilo på sidebenene, og dem vil jeg gerne prøve at se om jeg ikke kan komme af med, men det er som om at, når man kommer lidt op i alderen, så er det ikke så nemt længere. Jeg spiller stadig fodbold med gutterne to gange om ugen, men det er ikke helt nok. Måske hvis jeg begynder at krydre det med en omgang kropsmassage efter min fodboldtræning.

Har også overvejet at starte i et træningscenter, men kan ikke rigtig finde motivationen til det. Er der nogen af jer der har nogle gode råd til hvad jeg ellers kan gøre?

Vi ses snart!