Leder du efter en ny bil?

Leder du efter en ny bil?

Er du træt af at stå tidligt op om morgenen og haste ned til stationen, så du kan nå morgentoget? Drømmer du om bare at kunne sætte dig ind i din egen bil og skrue op for varmen og musikken? Så skal du da bare ud og have købt dig en! Men hvilken bilforhandler skal du mon gå til? Og hvilken bil skal du købe?

Her giver dig nogle hurtige og gode råd med på vejen, så du kan komme godt i gang med at nyde din nye bil.

 

Hvilken bilforhandler?

Hvis du har prøvet at eje bil før, så har du sikkert allerede nogle gode erfaringer du kan trække på og måske kender du allerede en god bilforhandler, som du gerne vil handle hos igen. Men hvis det er din første gang eller den gamle bilforhandler er blevet solgt, så starter man jo fra bar bund. Og hvilken type bilforhandler er det så lige man skal vælge?

En bilforhandler er skam ikke bare en bilforhandler. Der er stor forskel på, om du køber bil hos en lokal og måske endda privat bilforhandler eller om du køber din nye bil i en stor kædebutik. Der er forskel på både pris, service og alt muligt andet, når man vælger en bilforhandler frem for en anden. Derfor er det utroligt vigtigt, at man finder en god en, som for eksempel denne her: https://www.kwestergaard.dk/

Måske har du selv nogle erfaringer du kan trække på eller også kender du nogen i din familie eller omgangskreds, som kan hjælpe dig lidt på vej. Spørg gerne dem ad hvilken bilforhandler de har benyttet tidligere og hvad deres erfaringer er. Styr ikke bare afsted til den første og den bedste bilforhandler men giv lige dig selv tid til at overveje dine valg og muligheder først.

 

Hvilken bil?

Hvis du ikke er den store bilentusiasts og generelt bare ikke hvem meget om biler, så det her godt virke som et noget stort spørgsmål. Hvilken bil skal man helt præcist vælge?

Dit valg af bil kommer an på rigtig mange forskellige faktorer som for eksempel pris, holdbarhed og den funktion som bilen skal udføre. Hvis du ikke har mange penge at gøre godt med for eksempel, så er det vigtigt at du kommer ud og finder en billig med god og robust bil, som kan holde til lidt af hvert. Sørg gerne for at købe en bil i den lette variant, så du heller ikke kommer til at betale for meget i vægtafgift, end hvad du er i stand til.

Funktionen af din bil er også meget vigtigt. Skal bilen for eksempel kun bruges til at lulle et par kilometer til og fra arbejde hver dag? Eller skal du ligge og køre i lange timer? Skal bilen bruges til at fragte en stor børneflok rundt nu og da? Eller er det vigtigt for dig, at du får en rigtig lækker lille bil, som du kan blære dig lidt med overfor venner og familie? Spørg gerne lige dig selv en ekstra gang, hvorfor det egentlig er du gerne vil have en bil og så køb på baggrund af det.