Lav den fedeste dekorering til festen med dekorationsgrus

Lav den fedeste dekorering til festen med dekorationsgrus

Når der skal være fest, så skal der kredses om detaljerne og ikke spares på noget. Sådan har de fleste det. Man vil gerne have at festen bliver husket i lang tid fremover, og at alt fremstår pænt og beundringsværdigt. Her kommer dekorationsgrus ind i billedet.

Lad os dog starte med at se det hele i et større billede, da det er vigtigt, at temaet føres fuldt ud, så den berømte røde tråd er med hele vejen igennem og alt er i god harmoni og matcher. Man kan starte med at gøre sig nogle overordnede tanker omkring enten det ønskede tema eller et bestemt farvespil.

Vælg nogle duge og servietter, der passer godt sammen. De behøver ikke nødvendigvis at have samme farve, bare de ser godt ud sammen. En løber gennem borde giver det lidt mere fylde og flere dekorative lag. Blomster i komplementerende farver giver også et godt look, især fordi blomsterne kommer lidt op i højden, så pynten ikke blot er flad. Vælg nogle søde navneskilte og eventuelt lidt søde dekorationsfigurer, der står rundt omkring på bordet.

Design dine egne dekorationer

Så kommer vi til noget af det rigtig sjove: Den kreative selvudfoldelse med hjemmelavede dekorationer. Et klassisk trick er at tage udgangspunkt i et lille spejl eller en sød bakke – gerne med rustikt look. Denne danner fundamentet for selve dekorationen.

Start med at finde noget, der kan løfte dekorationen op i højden, så den bliver iøjnefaldende. Bloklys er et rigtigt godt udgangspunkt til dette, da de spreder hygge og varme. Det fungerer fint med både et og flere bloklys. Spejle kan sagtens tåle dryppende stearin, men hvis du bruger en bakke, så vær opmærksom på, om den kan holde til den varme stearin. Hvis du gerne vil genbruge den, skal det være muligt at få stearinen af den igen.

Vælger du et enkelt lys, så er det smart at sætte det i et hjørne, så der kan dekoreres foran lyset. Bruger du flere lys, så sæt dem gerne sammen i en klynge. Selve dekorationen kan bestå af lige det, din kreativitet byder på. Nogle synes at det er pænt at bringe naturen indenfor. Det kan eksempelvis være en lille udstilling, der indbefatter blade, grene og blomster. Andre kan godt lide at bruge figurer i dekorationerne. Bare sørg for, at du ikke bruger materialer, der kan antændes af lyset.

For at bringe mere liv og fylde over dekorationen, så brug dekorationsgrus. Det giver altid prikken over i ét. Dekorationsgrus findes i alverdens farver, og det kan blandes, hvis du gerne vil have et større farvespil, ligesom det kan lægges ud i dekorationen, hvor det er sorteret efter farve. Man kan eksempelvis illustrere eller give associationer til steder og ting.

Dekorationsgrus har uendeligt mange muligheder

Er temaet sol og strand, Så kunne en mulighed være at lægge strandskaller som pynt, og bruge dekorationsgrus i blå nuancer samt hvid, der lægges ud skiftevis, så det illustrerer havets bølger. Man kan også anvende sandfarvet dekorationsgrus, som giver associationer til en badestrand, og så lave pynt, der illustrerer tingene på stranden.

Dekorationsgrus er også perfekt til årets julelandskab. Lav for eksempel dine egne julemænd ud af røde sokker med ris eller vat i. Sæt dem på en plade eller bakke, der er dækket af hvidt dekorationsgrus, som her illustrerer vinterlandskabet med masser af sne.

Dekorationsgrus er perfekt til alle typer dekorationer, om så de skal bruges til en fest, en højtid eller bare hygge i hjemmet, hvor en spejlplade er dekoreret enkelt med lys og dekorationsgrus. Se et kæmpe udvalg af dekorationsgrus hos Dreamshop2U.