KozHer finder du den bedste strømforsyning til dit TV

KozHer finder du den bedste strømforsyning til dit TV

Jeg er den glade ejer af et gammelt B&O fjernsyn. Jeg har længe overvejet om jeg skulle skifte det ud til et af de nye fladskærme. Men jeg er simpelthen så glad for mit fjernsyn og er et jeg har arvet fra mine forældre. Da den gamle strømforsyning gik i stykker sidste uge var jeg derfor fast besluttet på at finde en ny. Koste hvad det koste vil! Men hvor går man lige på jagt efter en strømforsyning til et B&O fjernsyn af ældre dato?

 

Der er også et billigt alternativ

Da min strømforsyning gik i stykker, tænkte jeg åhh nej det koster jo kassen for en ny B&O strømforsyning. Til min store overraskelse fortalte en af mine venner mig at det var muligt at købe en kopi til den halve pris. Dette tænkte jeg med det samme måtte være løsningen. Min kammerat nævnte for mig at jeg skulle prøve at tjekke Koz.dk. Det gjorde jeg så og jeg må sige at de har et kæmpe udvalg af strømforsyninger til diverse dingenoter. Efter noget tid, fandt jeg den endelig – strømforsyningen som passer til et B&O fjernsyn fra før 1980. Det bedste af det hele var at den næsten ingenting kostede.

 

Hurtig levering!

Efter jeg havde bestilt strømforsyningen, gik der 3 dage og den lå i min postkasse. Det er simpelthen en hurtig levering. Tilmed virkede min strømforsyning lige præcist som den skulle. Derfor er jeg superglad for mit køb og glad for at jeg netop valgte at beholde mit køre fjernsyn. Jeg har arvet det af mine forældre og jeg kan tydeligt huske hvordan vi om aftenen alle var samlet omkring fjernsynet. Jeg tør ikke tænkte på hvor mange timer dette har været tændt.

Min anbefaling går til Koz.dk

Derfor går min klare anbefaling til Koz.dk. Hvis du også ligesom mig nægter at skifte dit fjernsyn ud, bare fordi strømforsyningen ikke virker. De har et kæmpe udvalg af tilbehør f.eks. også fjernbetjeninger.