Køb Royal Canin foder til din kat

Køb Royal Canin foder til din kat

Har du svært ved at finde et godt kattefoder? Det kan nogle gange være svært at finde et produkt, som din kat er vild med. Det skyldes, at nogle katte er kræsne, når det kommer til smagen. Kylling og laks plejer at være de proteinkilder og dermed smage, som de fleste katte elsker. Derfor kan man vælge disse to smagsvarianter i det meste kattemad. Du kan købe Royal Canin kattemad til forskellige katte således, at produktet opfylder kattens behov for protein, fedt, vitaminer, mineraler samt energi. Spørg din dyrlæge om hvad du skal købe til din kat, så du er sikker på, at købe et Royal Canin produkt, der passer til din kats livsstadie.

Hvorfor Royal Canin:

Royal Canin er et godt kvalitetsfoder, som udelukkende sælges hos dyrlægen. Royal Canin er lidt dyrere i forhold til foder, der sælges i dyrebutikker samt supermarkeder. Til gengæld indeholder foderet alt det, som katten har brug for. Katte er kødædere og har dermed brug for meget protein i deres mad. Der findes ikke kun et enkelt produkt til din kat, men flere indenfor serien Royal Canin. Det vil sige, at du kan købe foder til alle livsstadier således, at produktet er tilpasset alder, størrelse, aktivitetsniveau og race.

 

Killinger har brug for meget energi, så foderet til dem indeholder meget protein og fedt, da dette er opskriften på, at give killingen så meget energi som mulig. Voksen foder indeholder mindre kalorier, da de fleste katte bliver neutraliserede som unge. Med færre kalorier sikrer man sig, at katten ikke bliver overvægtig med tiden, da mange neutraliserede katte bliver mere madglade. Senior katte har ikke brug for lige så meget energi i deres foder, men skal til gengæld have et lavt indhold af magnesium, da det er med til at forbygge nyresten, som ældre katte har større tildens til at få. Royal Canin er et diætfoder, hvilket vil sige, at der er fremstillet kattemad til specifikke behov, såsom urinvejslidelser, mavetarm problemer, stress og sukkersyge.

Hvorfor Royal Canin:

Royal Canin mærket har eksisteret i mange år, og efterspørgselen på foderet bliver større og større. Derfor øges produktionen ofte, da der skal meget mere produktion til, før alle kunder kan få tilfredsstillet deres behov med antallet af foderposer. Langt de fleste dyrlæger har Royal Canin stående på hylderne, så du kan gå ind i hvilken som helst dyreklinik og spørge efter foder til din kat. Det gode ved Royal Canin er, at man kan købe forskellige foderstørrelser til katten således, at man kan vælge en passende størrelse. På denne måde sikrer du sig, at det sidste foder i posen ikke bliver harsk.

 

Royal Canin er et af de store fodermærker på markedet og der kommer løbende nye fodervarianter til således, at der er en større chance for at finde et foder til din kat. Der tages højde for alle slags sygdomme, så din kat stadig kan fungere på et godt foderprodukt fra Royal Canin. Hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal vælge, så kan du altid spørge dyrlægen eller veterinærsygeplejersken til råds. Det er vigtigt, at din kat bliver fodret med det helt rigtige foder, så du sikrer dig, at den forbliver sund og rask.