Kan man selv installere en grohe red vandhane?

Hvis der er noget vi kan i Danmark, så er det da lige, at vi kan montere ting helt af os selv. Det er i hvert fald sådan vi tror, at det hele hænger sammen, men det er måske ikke som rigtigt, som vi gerne så det var.

Kupferfittings (v.l.n.r.): Endkappe, Winkel 45° innen-innen, Bogen 90°, T-Stück, Reduzierstück, Muffe und Winkel 45° innen-außen.

Det betyder, at der er rigtig mange danskere, som kaster sig over forskellige projekter som de skal have ordnet, men som så alligevel bare ender med, at det slet ikke bliver gjort færdigt eller ordentligt, fordi det ikke duer eller man ikke har tiden til det. Det kan f.eks. også ske, hvis man lige har købt sig en flot grohe red vandhane, som man jo sagtens selv kan installere, for hvor svært kan det da lige være? Det ender dog bare med, at den bliver aldrig sat op, for selvom det måske er nemt nok, så er det kompliceret at gå i gang med og ikke ligefrem noget, som man sådan kan få taget sig tid til. Hvis du vil læse mere om den smukke grohe red vandhane og høre mere om hvordan man kan få den monteret korrekt, så klik lige her: http://www.topvvs.dk/shop/produkt/Grohe-Red-Duo-4L-Krom-Med-C-Tud/706202204