Jeg tager et kviklån

Jeg elsker simpelthen at få nye ting, og jeg har besluttet mig for at jeg vil have et nyt tv, så derfor har jeg taget mig et kviklån – læs her. Det er noget af det bedste jeg ved, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for det. Det er simpelthen så dejligt at kunne få et lån over nettet, for jeg hader min bankmand, og han vil aldrig låne mig penge, selvom jeg normalt har en stabil økonomi.

Nå, men nok om det. Jeg skal i biografen i aften, og det glæder jeg mig simpelthen så meget til, for jeg elsker virkelig meget at se film. Det er noget af det allerbedste jeg ved, og jeg er sikker på at i aften ikke bliver nogen undtagelse.

Quicklån til mig

Jeg er lidt ude at skide rent økonomisk lige nu, så derfor har jeg ledt og ledt efter et sted, hvor jeg kunne tage et kviklån hurtigt – og der har jeg heldigvis fundet en side, der ligesom samler op på alle de sider, hvor man kan finde et kviklån. Og det er jeg altså helt vildt glad for, for det er godt nok svært at finde ud af, hvor man finder dem henne, når der er så mange. Her finder du dem, hvis du er ude at lede efter et kviklån selv.

Grunden til, at jeg skal tage sådan et lån over nettet, er, at jeg ikke lige må låne af min bank, da jeg kun er på SU. Det er lidt irriterende, men sådan er der jo så meget, og jeg kan altså ikke rigtig gøre for det selv. Det er fordi, jeg har fået en hel masse uventede regninger.