Irriterende deller – I kender dem!

Irriterende deller – I kender dem!

De fleste af os har en ”delle” et eller andet sted på kroppen, som bare ikke gider gå væk. Uanset hvor mange timer vi bruger på løbebåndet, og hvor mange buketter broccoli vi spiser.

Min søster har den velkendte ”bh-delle”, min bedste veninde har ridebukselår, som hun kalder det, og mig? Jeg har den famøse topmave. Vi træner, spiser sundt og er normalvægtige. Men desværre er der bare steder, vi genetisk lagrer fedt, og hvor vores krop holder ekstra godt på fedtet.

Der er ikke meget at gøre ved det. Eller er der?

Fedtfrysning – den bedste behandling til genstridige fedtdepoter

Jeg snakkede om problemet med en af mine kollegaer, og hun nikkede genkendende til problemet. Altid noget det ikke kun er mig.

Dog sagde hun, at hun havde fundet et vidundermiddel, der faktisk gør det muligt at punktslanke sig. Jeg troede først ikke på hende, men da hun begyndte at vise mig før/efter billeder af hendes behandling af hendes mave, var jeg i chok.

Behandlingen hedder fedtfrysning.

Den har tilsyneladende været i Danmark i en del år og er en anerkendt og godkendt metode til at fjerne fedt fra lokale områder på kroppen. Jeg havde aldrig hørt om behandlingen, men hold da op, det lyder næsten for godt til at være sandt, tænkte jeg.

Fryser fedtet væk som magi

Måden fedtfrysning virker på, er at maskinen sætter sig på huden, ”suger” fedtet op maskinen ved hjælp af et vakuum – og så nedkøler maskinen simpelthen huden så meget, at fedtcellerne dør.

Det endelige resultat kan først ses over tid, men min venindes før/efter billeder er ikke til at tage fejl af. Jeg lavede en hurtig søgning på de bedste fedtfrysning priser i lokalområdet, og stødte på Klinik Nederby. De havde en meget nem hjemmeside at navigere rundt på, og efter en god snak med klinikken kom jeg frem til, at det var det helt rigtige sted for mig. 

Den bedste service og behandling til dato

Jeg blev taget rigtig godt imod på klinikken, og følte mig virkelig godt sat ind i processen, samt hvad jeg selv kunne gøre for at få det bedste mulige resultat. Det endelige resultat afhænger nemlig også af ens livsstil.

Hvis man får en fedtfrysning og spiser chips, slik og pizza hver dag vil man naturligvis tage på, og så vil behandlingen vil derfor ikke skabe de ønskede resultater.

Derfor skal man sørge for at vedligeholde sin vægt efter en endt fedtfrysning. Det er heldigvis ikke noget problem for mig, når jeg spiser sundt til dagligt, men jeg synes, det var rigtig fint at få kyndig og professionel vejledning i, hvordan man får det bedste resultat.

Glad og tilfreds kunde

Så gik behandlingen ellers i gang. Den nev lidt i starten, men ellers gjorde det ikke specielt ondt. Da jeg var færdig var min mave helt kold, men ellers var der ikke noget ubehag i forbindelse med behandlingen.

Her to måneder efter har jeg fået hele to behandlinger, og jeg kan virkelig se forskel på min mave. Før kunne jeg ikke smide fedt på maven, lige meget hvor meget jeg trænede, og hvor sundt jeg spiste – men jeg kan virkelig se, at fedtet på maven er reduceret kraftigt. Mine varmeste anbefalinger til Klinik Nederby!