Hør om Microsoft SharePoint, et fantastisk redskab

Hør om Microsoft SharePoint, et fantastisk redskab

Hvad i alverden er SharePoint? Når jeg læser ordet lyder det lidt som noget forvirrende noget, da. Hvad er et share og et point? Delepunkt? Er det en app hvor man kan uploade filer og dele dem med hinanden? Eller er det måske en slags computerspil hvor man kan dele punkter med sine venner og lave noget med dem. Okay, det er ikke helt det, der menes med appens navn. Og ja, hvis du var skarp har du nok fanget at jeg omtalte det som appen. Så det er en app altså? Ja, det er det, men hvilken slags app? Det er jo lidt svært at finde ud af. Eller er det? Nej, det er det ikke. Om lidt kommer du til at høre alt om denne app og hvad den tilbyder dig som bruger. Hvad den er og hvad den kan er lidt af et kaninhul man kan blive fanget i, med så mange muligheder, så mange realiteter og så meget mere øget produktivitet end nogensinde før. Så hvis du er skarp vil du læse godt med til det, der bliver skrevet om lidt.

Et organisationelt værktøj

Nu til dags er alting i it, er det ikke? Siden computeren først kom på markedet har de hurtigt og produktivt og effektivt vist alle, hvad de kan bruges til og, at mulighederne er uendelige. Computeren overtog næsten alt det, der tidligere blev efterladt til mennesker, fordi de tilbyder en produktivitet aldrig set før. En af disse ting computere bliver brugt til er i høj grad dokumenter af forskellige slags. Dokumenter indeholder viden, om det så er lange tekster skrevet i Word dokumenter, eller store Excel ark som beskriver hele firmaets indtægter, udgifter og så videre. Du har uden tvivl disse dokumenter i din egen virksomhed. Men der har altid været et problem med dette. Nogle gange vil du gerne have disse dokumenter på en anden computer der måske skal bruge dem. Du kan selvfølgelig maile, men en smartere løsning er at bruge denne app.

9Appen er integreret med Microsoft Office siden det først kom ud i 2001. Det bliver primært solgt som en dokumentarkivering og opbevaringssystem, men kan bruges til så mange forskellige ting. Tusinder organisationer bruger dette program verden over, for at organisere alle de ting der er i deres fantastisk store størrelse (og nogen af dem er altså hamrende store, at det ikke engang er sjovt). Det smarte ved SharePoint er, at det gør en tidligere kompliceret ting hamrende simpelt. Der er forskellige slags SharePoint apps der bruges til forskellige ting. Du kan få Enterprise, men der er også Server som primært bruges til servere, det ligger jo lidt i navnet. Så er der selvfølgelig standardudgaven som er den mest normale. Hvis du vil læse mere om denne app kan du tjekke det her link ud: http://www.1tegration.dk/Sharepoint—del-info Så undersøg om denne app er noget for din virksomhed, det kan gøre en stor forskel for alle sammen og i sidste ende være forskellen på godt og ondt for din virksomhed.