Har du hørt om F. Engel?

Har du hørt om F. Engel?

  1. Engel er kort sagt arbejdstøj i ordets mest bogstaveligste forstand. Det er en dansk tekstil virksomhed der har eksisteret siden 1927 og som holder til i Haderslev i Sønderjylland. Virksomheden er familieejet og drives nu af 4. generation der har ca. 140 ansatte. F. Engel laver alle former for arbejdstøj som du kunne forestille dig, herunder både short, jakker, bukser og meget meget mere. Alt bliver produceret på fabrikker i Litauen, naturligvis under godkendte og professionelle forholder for både ansatte og samarbejdspartnere. På fabrikken sidder 570 special uddannede syerske, der værner om detaljer og kvalitet. Brandet har i nu tæt på 100 år været en klar favorit blandt både danske og udenlandske håndværksvirksomheder.

 

Det kan du finde hos F. Engel

 

Som nævnt i ovenstående producerer F. Engel en lang række forskellige modeller arbejdstøj, kort sagt noget til et hvert behov.  Udvalget tæller eksempelvis arbejdsbukser og tilhørende jakker, der både har knæ og albuebeskyttelse, termoeffekt, er åndbare og vandafvisende. F. Engel er kendt for at lave tøj der holder år efter år, er slidstærkt og som har et sortiment der passer til alle årstider og situationer. Derfor findes der naturligvis også shorts og tynde bluser i kollektionen.  Mærket forsøger at henvende sig til så mange typer af erhverv som muligt og har gjort kvalitet til sin mærkesag. Det store udvalg indeholder desuden også kedeldragter, hættetrøjer og stort set alle former for såkaldt sikkerhedstøj.  Sikkerhedstøj er blandt andet arbejdsbukser med reflekser, en buks der er særligt velegnet til fold der arbejder efter mørkets frembrud og som skal kunne ses tydeligt af sikkerhedsmæssige årsager. F. Engel findes i stort set alle størrelser og til både mænd og kvinder.

 

 

Her kan man shoppe tøj fra F. Engel

  1. Engel tøj sælges efterhånden over store dele af verdenen, hvilket i sig selv i aller højeste grad vidner om mærkets upåklagelige kvalitet. Nøjagtig som det er tilfældet med rigtig mange andre varegrupper i dagens Danmark, så kan det købes både i fysiske butikker samt online via diverse webshops. Der er naturligvis fordele og ulemper ved begge måder at handle på. Fordelen ved at gå i en forhandler er, at man kan prøve tøjet på, se det i virkeligheden samt få kyndig vejledning af personalet i butikken. Omvendt kræver det, at man kan finde tid til at komme forbi en butik i de gængse åbningstider. Det er her den klare fordel ved at shoppe online findes, her kan man nemlig shoppe på alle tider af døgnet – endda ved blot at sidde hjemme i sofaen foran computeren. Desuden tilbyder rigtig mange webshops i dag både gratis og ikke mindst hurtig levering samt fri returret. Det betyder, at det er så godt som risikofrit for forbrugere at handle tøj og andre produkter online. Endelig er der ofte penge at spare, når man shopper på nettet, konkurrencen her er nemlig større og mere åbenlys og tydelig end det er tilfældet blandt fysiske butikker.