Få varmepumpe på abonnement hos naervarme.dk

Få varmepumpe på abonnement hos naervarme.dk

Klimadebatten raser som altid. Pres skal der lægges på politikere og virksomheder, men den bedste måde at tale for et bedre klima er ved at udtrykke dig via din pengepung. Læg penge hos de grønne løsninger og støt deres udvikling.

Det kunne for eksempel være relevant, når du skal opvarme din bolig. Det, du kan starte med at overveje, er, om du skal have skiftet dit oliefyr eller gasfyr til en mere klimavenlig anretning i hjemmet.

Gas og især olie er bestemt ikke de mest klimavenlige valg, når du vil opvarme din bolig. Hvis du går op i miljøet og ønsker at få en mere grøn opvarmning i hjemmet, er svaret en luft til vand varmepumpe, som i forhold til for eksempel et oliefyr kun udleder 1/3 co2, hvilket under gennemsnitlige forhold render op i 60 tons mindre udledt. Naervarme.dk er fyldt med tips til netop varmepumper.

Det behøver ikke koste en formue at starte op

Hvis du nu sidder og tænker at det her kommer til at blive voldsomt dyrt for dig, så har du ikke nødvendigvis ret. Sagen er den, at hvis du går ind på https://naervarme.dk/, så vil du finde ud af at du kan erhverve dig en luft til vand varmepumpe for et startgebyr på kun 7.500, naturligvis kan opstart af større anlæg i kommuner eller erhverv være dyrere.

Og der er også en anden fordel for dig, hvilket er at installationen kan trækkes fra på håndværkerfradraget, og du kan i virkeligheden også søge energitilskud ved siden af.

Et gammelt olie- eller gasfyr kan godt støje mere og mere med alderen og brugen, og det kan være noget af en udfordring at skulle leve sammen med i længden, men også her får du en fordel, for en varmepumpe er særdeles støjsvag.

Dem der typisk står for installationen er lokale håndværkere, hvilket gør at du både får installeret hurtigere og kan få repareret fejl og mangler end hvis det var andre.

Og en installation tager ikke voldsomt lang tid. Normen er 1-2 dage, men i særlige tilfælde kan det faktisk gøres hurtigere.

Prøv at regne efter på det – og tag gerne kontakt hvis du er i tvivl

En hurtig beregning baseret på en typisk bolig viser at der hurtigt kan være op til 8.000 at spare om året i driftsudgifter set i forhold til et gasfyr med et moderat forbrug.

Hvis du har et oliefyr er besparelsen endnu større, både for din pengepung og for klimaet, og glem alt om alle de andre omkostninger til installation og udskiftningen der nemlig følger med i pakken, så du bliver ikke overrasket af skjulte ting der koster knapper.

Det er sådan en abonnementsbaseret varmepumpe fungerer i praksis, der er ingen der siger at du skal eje dit eget varmeanlæg, hvorfor ikke leje det af en udbyder der kan finde ud af den slags, og som giver dig alt hvad du har brug for, men uden alt bøvlet.

Når engang varmepumpen er slidt op, så skal den tages ud af drift, og erstattes med en ny der kan levere det bedste, og det er heller ikke noget der kommer til at koste dig noget, det er med i ordningen.