Få Live Polls og resultater med det samme

Få Live Polls og resultater med det samme

person-woman-hand-smartphoneNår man arrangerer events og møder kan det være til stor hjælp at få feedback på sine anstrengelser så man altid kan forbedre sig. Det kan også være med til at øge standarden for de deltagende, så man altid får mere og mere ud af disse events og møder. Der er blevet udviklet en app som kan hjælpe med præcis dette, så det bliver nemmere både at være arrangør og deltagende.

Opret møder hurtigt
Man kan sikre en stor tilslutning til møder eller events med denne app. Alle deltagere får hurtig besked og det brugervenlige system gør det muligt for dem nemt at navigere mellem deres forskellige møder og events. App’en kan også bruges til at oprette meningsmålinger og live polls.

Live Polls giver hurtige svar
Om det enten er til feedback eller om det er til en undersøgelse, så er funktionen Live Polls meget nyttigt. På den måde kan man få tilbagemeldinger med det samme, som man kan tage til efterretning og agere ud fra alt efter behov. Dette skaber bedre dynamik med større og hurtigere resultater. Kunne dette være hjælpsomt kan man blive klogere her og læse mere omkring app’en og Live Polls.