Bør du overveje at købe en Apple Watch 4 på afbetaling eller kredit?

Bør du overveje at købe en Apple Watch 4 på afbetaling eller kredit?

Måske ejer du allerede en Apple Watch, men der er faktisk gode grunde til at også du får fingrene i  den seneste model. Før du sådan uden videre lader dig overbevise, så bør du dog først læse denne artikel. Her kan du nemlig se hvorfor du også bør investere i dette fremragende smartwatch. Læs videre her, og se hvorfor seneste model fra Apple er et absolut must. Og hvis du mener, at du ikke har råd til det heftige prismærkat, så kan du godt tro om igen. Der findes nemlig en god metode til at købe din Apple Watch 4 på afbetaling.

Har jeg virkelig brug for en opgradering af min nuværende Apple Watch?

For at kunne realistisk vurdere om du egentlig har brug for en Apple Watch 4, så skal du først og fremmest overveje disse faktorer:

 

  • Er de nye funktioner i model 4 pengene værd?
  • Hvad er prisen?
  • Hvor interesseret er du i at have de seneste Apple modeller?
  • Hvor gammelt er dit nuværende Apple Watch?

En række nye funktioner

Uanset om du køber dit Apple Watch på afbetaling eller ej, så har seneste skud på stammen en række nye forbedringer og innovative tiltag.

 

  • Tilslutning til din mobil
  • En praktisk trådløs chip
  • Uret er også vandtæt. Du kan endda tage en kortere svømmetur med uret.
  • Urets dual-core processor er op til 70% hurtigere end tidligere modeller.
  • Større skærm. Apple Watch 4 har en betydeligt større skærm end tidligere modeller. Faktisk er skærmen hele 30% større uden at gå på kompromis med urets handy størrelse. Apple har nemlig blot fjernet den tidligere sorte ramme, der omsluttede skærmen – deraf muligheden for mere skærm for pengene.
  • Bagsiden af ​​Apple Watch 4 er fremstillet i keramik og krystal, hvilket giver langt bedre signal modtagelse.

Køb dit Apple Watch på afbetaling

Hvis du er fan af Apples produkter, så vil du uden tvivl også være fan af det nye Apple Watch. Desværre er Apple ikke just kendt for at være den billigste type elektronik på markedet. Den større pris skyldes først og fremmest det lækre design på Apples produkter kombineret med noget af den mest innovative teknologi på markedet. Den gode nyhed er, at der nu findes en mulighed for at få sig et flot Apple Watch 4 på afbetaling  for alle – også hvis man skulle være registreret som dårlig betaler. Det danske firma https://afbetalt.dk tilbyder nu alle danskere muligheden for at købe deres Apple produkter på afbetaling, og dermed sprede det store beløb ud over en længere periode. Et Apple Watch 4 på afbetaling er lyder måske som en dårlig idé, men dette kunne faktisk ikke være længere fra sandheden. Ved at sprede et beløb over en længere periode kan du nemlig først og fremmest slippe for et skulle betale et kæmpestort beløb på én gang. Dette giver faktisk langt mere luft i den månedlige økonomi end man skulle tro, samtidigt med at du selvfølgelig kommer til at kunne bære dit nye yndlings Apple produkt på håndledet.