Jeres produktion bliver mere effektiv med et palleteringsanlæg

Jeres produktion bliver mere effektiv med et palleteringsanlæg

En virksomheds produktion, lige meget hvad den omfatter, skal være så effekt som muligt. For på den måde optimerer i jeres virksomheds indtjening. Derfor er det for rigtig mange oplagt at anskaffe sig et palleteringsanlæg.

Vær effektiv

Alle virksomheder vil gerne være effektive. Det giver sig selv, at man gerne vil udnytte de ressourcer, der er til rådighed. Både for at kunne tjene flere penge, men også hvis pladsen i jeres lokaler er begrænset. I mange tilfælde er det også selve pakningen, der skal optimeres og gøres automatisk, Det er dumt ikke at gøre. Vil i opdatere jeres pakning endnu mere, så er et palleteringsanlæg et oplagt valg. Det kan de levere hos Dansk Maskin Teknik. Virksomheden kan levere løsninger til standard EU paller, men også til UK paller, kvartpaller og halve paller.

Få dine pakker automatisk på paller

En pallelaster kan få dine pakket kasser automatisk op på din palle. Processen foregår ved at pakkerne skubbes ind på lasterne i et bestemt pallemønster. Når kasserne står klar, flyttes de automatisk til en pakke. Dette gentages indtil den ønsket højde af stak er noget. Der er tale om en super simpel konstruktion, der er meget let at vedligeholde og faktisk ekstremt driftssikker.

Transport af paller

Hos Dansk Maskin Fabrik fremstiller dig også en bred vifte af pallebaner. Disse kan består af forskellige baner, eksempelvis overførelsesbaner, der kan få jeres paller frem til tiden, og pakket. Det hele er bygget op med sensorer, der sikrer og tracker at pallen står korrekt på banen hele tiden. Igen findes der både standardløsninger, men også skræddersynet måde til at opfylde behovet.

Kan også renovere

Maskiner skal ikke blot smides ud. Det er en bedre løsning at få renoveret. Det gælder også for pakketeringsanlæg. Og det kan de også gøre hos Dansk Maskin Teknik. Det er rent faktisk en af deres spidskompetencer, at rekonfigurere brugte pallelastere til lige præcis dine behov.

Om Dansk Maskin Teknik

Virksomheden Dansk Maskin Teknik, der kan levere dit palleteringsanlæg, blev grundlagt af John Holck Nielsen i 2007. I 2017 solgte grundlæggeren virksomheden til fire medarbejdere, heriblandt den nuværende administrerende direktør Claus Henriksen. Hos Dansk Maskin Teknik, der holder til ved Randers, har de enorm erfaring med transportudstyr, pakkemaskiner og altså palleteringsanlæg. De har blandt andet leveret løsninger til fødevareindustrien i mange år. Og de kan altså både levere specialdesignede pakkeløsninger og standardløsninger.