Holdbar behandling af rynker

Holdbar behandling af rynker

At blive ældre indbefatter mange ting. Vi bliver rige på erfaring og oplevelser og det er som om, at livet ikke rammer så hårdt, som det gjorde da man var ung og uprøvet. Den ro og det overskud skal din hud også reflektere. Studioa.dk hjælper dig med at komme de begyndende alderstegn til livs på en nænsom måde. Rynker kan forveksles med træthed og en alder, som man ikke nødvendigvis kan identificere sig selv med. Din mentale tilstand skal afspejles i dit ansigt og at fjerne rynker er et godt skridt i den retning.

Mesoterapi for et smukt resultat

Rynkeudfyldning kan gøres på mange måder. Filler er forbundet med en begrænset holdbarhed på trods af fine resultater. Mesoterapi minder meget om en klassisk filler, altså en fyldning af rynker. Forskellen her er bare resultatets varighed. En moderne mesoterapi er blevet forfinet i teknikken og er nu en fugtgivende, rynkeudglattende og en blødgørende behandling, som skånsomt hjælper dig af med dine uønskede rynker. Ved en mesoterapi behandling arbejder man i det øverste hudlag. Det sikrer, at man som behandler ikke kommer i kontakt med nerve- og blodbaner. Det bløde og naturlige udseende på din rynkebehandling med mesoterapi skyldes ligeledes behandlingen i det yderste hudlag også kaldet epidermis. Specielt fremstillet udstyr sikrer, at det udførte arbejde ligger i de rigtige hudlag og giver det ønskede resultat. Man kan altså tale om, at hemmeligheden for det smukke resultat ligger i en kombination af metode og hudlag.

Hvor er det relevant at få en rynkebehandling

Ved mesoterapi er det i teorien muligt at behandle hele kroppen for uønskede rynker. Det er dog i ansigtet, at de fleste ønsker en behandling af begyndende alderstegn. Smilerynker, rygerlinjer, rynker omkring øjnene, eller rynker i panden og på kinderne. Det er muligt at gøre noget ved de fleste linjer i ansigtet, så man igen kan føle sig klar på at møde hverdagen uden at være bange for at se træt og uoplagt ud. Mesoterapi er en alsidig behandling. Den er også velegnet til mørke rander under øjnene, eller hvis man ønsker en større fylde i læberne. Behandlingen med mesoterapi er ikke forbundet med væsentlig smerte. For et godt resultat anbefales det, at man får to behandlinger med to til fire ugers mellemrum. På den måde sikrer man et resultat, som du kan være glad for i mange år frem.

Hvorfor egentlig ikke væk med rynkerne?

Som beskrevet herover, så er rynker et problem som alle oplever i forbindelse med at kroppen ældes. Heldigvis, så er mennesket i høj grad frisk og veloplagt til livet i mange år – også efter at rynkerne begynder at sætte ind. Med en behandling af ens rynker kan man komme til at se ud som den alder, man føler sig indvendigt. Vi motionerer, spiser sundt og har i høj grad et større mod på livet end tidligere generationer har haft det. Derfor er det værd at overveje, om ikke også vores ansigt skal afspejle den følelse, som vi har i kroppen. Slut med at være bange for om man ser træt og uoplagt ud. Der er ingen grund til at ligne en på tres, hvis man stadig i sindet føler sig som en på fyrre. Mod på livet handler ikke kun om at kaste sig ud i nye ting mentalt. Fysisk kan et ansigt med moderate linjer give dig en følelse af overskud og lyst til at fortsætte mange år frem. Det siger derfor sig selv at en behandling af de rynker, som gør at man ikke kan genkende sig selv i spejlet om morgenen, selvfølgelig er værd at overveje at få fjernet.